OUR TEAM

GREAT VOICE MUSIC

GREAT VOICE MUSIC

SING YOUR SONG NO MATTER WERE YOU ARE

Our Team 

Great Voice Music werkt samen met andere professionals en is opgericht door Angelique Beauvence. Het is haar passie en professie om jou te coachen en het allerbeste uit jouw stem en presentatie te halen. Door haar jarenlange ervaring als coach en haar werkzaamheden in de muziekindustrie, zijn haar trainings programma's gebaseerd op waardevolle praktijk kennis. Hierdoor kun jij je optimaal ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat er een ongedwongen sfeer is waardoor jij je snel op je gemak voelt en daardoor alle ruimte hebt om het allerbeste uit jezelf te halen. Zingen doe je met je hart en ziel. De Sing with Freedom methode zorgt ervoor dat jij niet bezig bent met moeilijke noten leer, maar je muzikale gevoel aanspreekt, en de vrijheid in jezelf gaat ervaren om met vrijheid te zingen.

Music Voice Coaching
Presentation Coaching
%
Songwriting Producing
%
Studio Coaching
%

Ervaringen van anderen

Sing with Freedom

"Wauw, zo ontzettend leuk. Ik wist niet dat mijn dochter zoveel talent had. Ook wordt ze al bemiddelt voor leuke optredens via Great Voice Music. Ze is zo gegroeid in haar zelfvertrouwen. Dit had ze echt nodig. Geweldig!"

 

— Anna Smits
 

"De studio coaching was echt top! Vaak ben je toch bezig met andere dingen, waardoor je zo erg in je gevoel opgaat, dat je ontgaat of je nu echt wel zuiver zingt. Door de studio coaching heb ik echt een super rechter hand. Op alles wordt gelet. Niet alleen hoe mijn stem klinkt. Maar ook hoe mijn studio geluid wordt afgesteld. Alle communicatie met de geluidstechnicus word door Angelique van Great Voice Music overgenomen. Ze heeft zoveel ervaring door haar studio werk in grote studio's in Amerika, dat dit overduidelijk merkbaar is aan mijn productie. Echt top!"

 

Anthoni Matthews 
 

"'Sing with Freedom' Coaching is zo ontspannend en ik merk al binnen een week verschil met zingen. Ik hoef niet meer bang te zijn dat het niet mooi klinkt. Hier had ik vaak last van bij de traditionele zang lessen. Het is een verademing om te ontdekken dat ik juist mijn stem rustig kan ontdekken. De kracht van mijn stem op deze manier ontdekken is voor mij echt de aanrader voor iedereen die het beste uit zijn stem wil halen en zelfvertrouwen wil krijgen!"

 

— Susanne Stevens
ACME Inc.
Dutch Dutch English English German German